Tysk-flagga-litenunited-kingdom-flag-liten-2svensk-flagga-liten-2

Smart 3D Holo

3D hologram displayen som får kunder att stanna och titta.

Smart 3D Holo på scen

Bokmässan 2019

Smart 3D Holo i entrén

Bokmässan 2019

Smart 3D Holo på scen

Bokmässan 2019

Smart 3D Holo som utsmyckning

Smart 3D Holo olika installationer

Smart 3D Holo olika installationer

Smart 3D Holo olika installationer

Olika varianter av Smart 3D Holo

Smart 3D Holo 65:

Enbart hologramdisplay. Den består av 4 st roterande blad som är täck med lysdioder. När den roterar syns inte bladen och lysdioderna ritar en rund bild som är 65 cm i diameter vilket motsvarar den maximala storleken på bilden. Ett väggfäste och fjärrkontroll ingår.  

När den används måste den sitta på en plats där ingen kan komma åt den. Eftersom bladen roterar i hög hastighet kan personer eller föremål som kommer i kontakt med bladen bli skadade och Smart 3D Holo kan blir förstörd. Den har en ljudnivå på ca 57 db uppmätt 2 meter framför displayen.

Smart 3D Holo 65 med glasskydd:

Smart 3D Holo 65 med skyddande och bullerdämpande glashuv samt underrede. Glashuven är tillverkad av ett specialgjort glas som gör att nästan inget reflekteras i glaset. Underredet är som en låda som glaskupan går ner i och det finns ett plexiglasfäste för displayen. I glasskyddet finns väl utvalda ljuddämpande material för att reducera ljudnivån från displayen. När displayen är igång har den en ljudnivå på ca 33 dB, uppmätt 2 m framför displayen. Detta motsvarar ljudnivån från en normal stationär dator. 

I underredet kan en router sättas in som gör att displayen kan koppla upp sig mot internet och kan då fjärrstyras. Detta fungerar bara hos vissa mässor.

Underredet kan lätt monteras i olika kundanpassade diskar, hyllor, stativ m.m. som ni redan har i er monter.

Det finns stativ i olika utföranden som passar till Smart 3D Holo 65 med glaskupa. Se mer nedan.  

Glaskupan med underrede är 80 x 30 x 85 cm (LxBxH). När underredet sänks ner i stativet blir den synliga delen 80 x 30 x 75 cm.

Stativ till Smart 3D Holo 65 med glasskydd:

Smart 3D Holo 65 med glasskydd och tygstativ 80

Plexiglasstativ 110: 

Stativet är tillverkat i plexiglas som förstärker effekten av ett svävande 3D hologram.  Den är ca 110 cm hög. Totalt med glasskydd blir den ca 190 cm hög. Detta stativet gör att displayen blir väl synligt. 

Tygstativ 110:

Stativet består en aluminiumram som kläs in med svart tyg. Den är ca 110 cm hög och står på hjul. Totalt med glasskydd blir den 190 cm hög. Höjden på stativet gör att displayen blir synligt även om det är mycket folk. 

Tygstativ 80:

Stativet består en aluminiumram som kläs in med svart tyg. Den är ca 80 cm hög och står på hjul. Totalt med glasskydd blir den 160 cm hög. Är det mycket folk så kan detta vara lite för lågt.

Smart 3D Holo 65 hängande:

Hängande Smart 3D Holo får bäst effekt om den hänger en bit från något föremål eller vägg. Men det går även bra att hänga upp den på en vägg.

Plexiglasskyddet är tillverkat av ett specialgjort plexiglas som gör att nästan inget reflekteras i glaset. I skyddet finns väl utvalda ljuddämpande material för att reducera ljudnivån från displayen. Den har en ljudnivå på ca 35 dB uppmätt 2 m framför displayen. Detta motsvarar ljudnivån från en normal stationär dator.

Den hängs upp i två vajrar som håller uppe hela plexiglasskyddet.  

Skyddet är 80 x 30 x 80 cm (LxBxH). Vajern sticker upp ca 25 cm ovanför taket på skyddet.