Smart 3D Holo

3D hologram displayen som får kunder att stanna och titta.

Smart 3D Holo på scen

Bokmässan 2019

Smart 3D Holo i entrén

Bokmässan 2019

Smart 3D Holo på scen

Bokmässan 2019

Smart 3D Holo som utsmyckning

Smart 3D Holo olika installationer

Smart 3D Holo olika installationer

Smart 3D Holo olika installationer

Det nya sättet att fånga kunders uppmärksamhet på mässor, event eller butiker till ett rimligt pris. 

Smart 3D Holo lurar ögat att se en rörlig 3D/hologram bild som svävar i luften. 

Det är alltid svårt att fånga en kunds uppmärksamhet på en mässa. Många potentiella kunder bara passerar montern utan att stanna och titta. Med Smart 3D Holo i er monter kommer fler personer stanna och titta vilket ger er en unik möjlighet att inleda ett intressant samtal med en ny kund.  


 

 

Smart 3D Holo skapar en 3D holografisk illusion som gör att bilder, videos, texter m.m. svävar fritt i luften. Det är bara bilden som skall visas som är synligt, resten av displayen blir helt genomskinlig, vilket skapar en härlig unik effekt som många stannar och tittar på.

Den prisvärda Smart 3D Holo är enkel att installera och använda. Den kommer förprogrammerad med de kundanpassade videos ni har beställt och sedan är det bara att montera upp den och sätta i kontakten. Ni kan sätta på och stänga av Smart 3D Holo med hjälp av en fjärrkontroll som följer med.

Ljusstyrkan och dess starka färger gör att den är synlig även i miljöer med mycket ljus.

Vi kan även fjärrstyra Smart 3D Holo och ladda ner nya videos då den används. Perfekt att använda om ni vill byta video när den redan är installerad. 

Produkten kan hyras inför en mässa eller event eller butikskampanj och finns i ett antal olika utföranden. Se mer under Produkter.

Läs mer om detta på hemsidan www.smart3dholo.se

eller klicka på knappen nedan.


 

Olika typer av videos

Vi har olika mallar som i kombination med era bilder, texter och logotyper skapar en unik kostnadseffektiv video som spelas upp på Smart 3D Holo displayen. Vi har fasta priser på kundanpassning med hjälp av befintliga mallar. Men vi skapar även helt nya unika 3D hologram videos. 

Logotyp: Er logotyp som snurrar i luften.

Bilder eller färdig video med text: Kundanpassat innehåll med de bilder eller texter som ni vill visa.

Texter: Kundanpassade texter med det budskap ni vill förmedla

Färdiga videos: Färdiga videos som inte kan modifieras. De fungerar som ett bra komplement till era kundanpassade videos.

Unika videos: Helt kundanpassat innehåll enligt era önskemål. Här är det bara fantasin som är begränsningen.

All bakgrund som är svart i nedanstående videos blir genomskinlig när de visas på Smart 3D Holo. För att kunna visa videon på en vanlig skärm måste bakgrunden vara svart. 


 

Logotyp

Vi utgår från er logotyp och omvandlar den till en svävande roterande logotyp. 

Klicka på någon bild nedan för att se olika exempel på svävande logotyper och för att få mer information.


 

Bild med text

Vi utgår från era egna foton och lägger in dessa i en mall. Sedan skapas en 3D hologram video som gör att era vanliga bilder blir mycket mer intressanta. Vill ni att en text eller pris visas tillsammans med era bilder går det bra.

Klicka på någon bild nedan för att se exempel på hur det ser ut med riktiga foton. Där finns även mer information om vilka format som era bilder eller texter skall vara i.  

 

Bild med text

Kub


 

Färdig video med text

Vi kombinerar färdiga videos, se nedan, med er text eller logotyp. Tack vare de färdiggjorda mallarna är det enkelt att skapa en unik video med en hologrameffekt. 

Klicka på någon bild nedan för att se olika exempel. Där finns även mer information om vilka format som er text eller logotyp skall vara i.  

 

Jordglob med text

Hjärna med logotyp


 

Texter

Vill ni enbart visa en text som som svävar i luften så finns det även mallar för detta. Bestäm bara vilken text som ni vill visa för era kunder så lägger vi in detta i en mall och skapar en hologramvideo. 

Klicka på någon bild nedan för att se olika exempel. Där finns även mer information om antal rader en text kan innehålla.  

 


 

Färdiga videos

Det finns många olika färdiga videos som är kategoriserade enligt nedan. Klicka på respektive bild för att se fler videos under samma kategori. Dessa är ett bra komplement till era övriga videos. 

Djur

Produkter

Juveler

Växter

Mat

Människan

Jul

Jordglob

3D mönster

Övrigt


 

Läs mer om detta på hemsidan www.smart3dholo.se

eller klicka på knappen nedan.